NFÜ

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.Pályázatról

MAG Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.
Gyakran Ismételt kérdések
Biyo.hu Termékeink

C-vitamin 250 mg C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

c-vitamin-250

Nem kellő C-vitamin ellátottság esetén - mivel a C-vitamin vízoldékony vitamin, a szervezetből gyorsan kiürül - hiánybetegség alakulhat ki. Az egyik legismertebb C-vitamin hiánybetegség a skorbut, mely főleg a régi idők tengerészei között volt gyakori, akik a hosszú tengeri utakon nem jutottak friss zöldséghez - gyümölcshöz, azaz C-vitaminhoz.


60 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 36,0 g. Javasolt napi adag: 2 x 1 tabletta a reggeli és esti étkezéssel egyidőben.

C-vitamin (Aszkorbinsav) nyugodtan nevezhető "magyar vitaminnak" is, mivel a világon először, tiszta formában Szent-Györgyi Albert állította elő a Szegedi Egyetemen. Ezért a felfedezéséért kapta meg néhány évvel később a Nobel-díjat.

Read more...

C-Vitamin 500 mg C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő kapszula

c-vitamin-50045 db kapszula/doboz Nettó tömeg: 33,75 g. Javasolt napi adag: 1 kapszula reggeli étkezéssel egyidőben

C-vitamin (Aszkorbinsav) nyugodtan nevezhető "magyar vitaminnak" is, mivel a világon először, tiszta formában Szent-Györgyi Albert állította elő a Szegedi Egyetemen. Ezért a felfedezéséért kapta meg néhány évvel később a Nobel-díjat.

Read more...

MagneMusc Magnézium és vitamin tartalmú étrend-kiegészítő rágótabletta édesítőszerrel

magnemuscKészítmény intenzív izommunka esetén biztosítja a magnézium hiány kellemetlen mellékhatásainak elkerülését.

60 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 60,0 g. Javasolt napi adag: 3 x 1 tabletta étkezések előtt.

Az intenzív izommunka (sportolás, testépítés, kemény fizikai munka) jelentős energiafelhasználással jár. Szervezetünkben az energiatermeléshez szükséges enzimek aktiválásához jelentős mennyiségű magnéziumra is szükség van. Magnéziumot szervezetünk nem képes előállítani, szükséges mennyiségét a táplálkozással kell biztosítani. Nem megfelelő táplálkozás mellett végzett intenzív izommunka esetén magnézium hiány alakulhat ki, mely kellemetlen mellékhatásokkal (izomgörcs, izomláz, izomfáradtság) jár. A készítményben levő almasav a magnéziummal együtt egy magnézium-malát nevű vegyületet alkot, mely a magnézium bevitelének egyik legjobb formája. Könnyen felszívódik, és mivel az almasav a szervezet központi energiatermelő folyamatának, a Szent-Györgyi-Krebs ciklusnak központi szubsztrátja, szervezetünk energia ellátását is jelentősen javítja.

Read more...

Zabkorpa tabletta

zabkorpaA zabkorpa tabletta vízben nem oldódó és vízoldékony élelmi rostban gazdag termék.

150 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 75,0 g. Javasolt napi adag: 3 x 5 tabletta étkezések előtt.

A Zabkorpa tabletta, a BiYo-Product Kft. által kifejlesztett és gyártott termék, korszerű technológiával előállított, élelmiszer minőségű zabkorpából készül. A zabkorpa vízoldékony élelmi rostban és nyomelemekben gazdag termék, melynek fontos szerepe van az egészséges, korszerű táplálkozásban.

Read more...

Kalcium+Magnézium+Cink Étrend-kiegészítő rágótabletta ásványi anyagokkal, vitaminnal és édesítőszerrel

kalcium+magnezium+cinkA kalcium, a magnézium és a cink az emberi szervezt egészséges működéséhez szükséges ásványi anyagok. AKalciVit ezeket az anyagokat tartalmazza.

60 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 60,0 g. Javasolt napi adag: 2 x 1 tabletta étkezések előtt

Read more...

Natur sörélesztő Étrend-kiegészítő tabletta

sorelesztoA pattanásos rugalmatlan bőr, a törékeny haj és körmök, a hajhullás sok esetben a B-vitaminok hiányára vezethető vissza. A Natur sörélesztő tabletta természetes komplex B-vitamin tartalma elősegíti ezen problémák megszűnését.

150 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 63,0 g. Javasolt napi adag: 3 x 5 tabletta étkezések előtt.

A pattanásos és rugalmatlan bőr, a törékeny haj és körmök, a hajhullás sok esetben a B-vitaminok hiányára vezethető vissza. A Natur sörélesztő tabletta természetes komplex-B-vitamin tartalma elősegíti ezen problémák megszűnését. A B-vitaminokon kívül nagy értékű fehérjékben, ásványi anyagokban és nyomelemekben meglévő gazdagsága különösen alkalmassá teszi fejlődésben levő gyermekek, sportolók, nehéz fizikai munkát végzők tápanyagellátásának teljesebbé tételére, idősödő szervezetek esetén az öregedés lassítására.

Read more...

Csipkebogyó, vas és C-vitamin tartalmú étrend-kiegészítő

csipkebogyoC-vitamin kiegészítéssel. A C-vitamin egyik legértékesebb természetes forrása a csipkebogyó.

60 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 48,0 g Javasolt napi adag: 2 x 1 tabletta

A rózsa (Rosa canina, R. rugosa, R. centifolia) ősidők óta a virágok királynője. A gyógynövények között is nemes növény azonban akkor válik igazán érdekessé, amikor a pompás szirmok már elhullottak és termése, a kisebb cseresznye nagyságú csipkebogyó beérett.

A csipkebogyó C-vitaminban, az emberi szervezet számára esszenciális vitaminban igen gazdag. Az emberi szervezet a C-vitamint nem képes előállítani, C-vitamin igényét külső forrásból kell, hogy biztosítsa. A csipkebogyó ezért is értékes C-vitamin forrás, mert olyan anyagokat is tartalmaz (bioflavonoidok, enzimek) melyek javítják a C-vitamin felszívódásának hatékonyságát.

Read more...

L-Karnitin Étrend-kiegészítő kapszula

l-karnitinAz L-karnitin központi szerepet játszik az energiatermelésben és a zsírok lebontásában.

60 db kapszula/doboz Nettó tömeg: 36,0 g. Javasolt napi adag: 2 x 1 kapszula étkezések előtt

A karnitin egy vitaminszerű anyag, mely fontos szerepet játszik szervezetünk energiaellátásában. Az a szerepe, hogy a táplálkozással bevitt zsírokhoz kötődik és azokat a sejt "erőműveibe", a mitochondriumokba szállítja. A mitochondriumokban a zsírok "elégnek", azon közvetlenül energiává, ATP-vé (Adenozin-Trifoszfáttá) alakulnak.

Read more...

VitaMine Multivitamin, multiminerál étrend-kiegészítő tabletta
 

vitamineA termék fogyasztása elsősorban egyoldalú táplálkozás, szigorú diéta (pl. fogyókúra) esetén ajánlott.

60 db tabletta/doboz Nettó tömeg: 30,0 g. Javasolt napi adag: 2 x1 tabletta. 

Szervezetünknek egészséges és optimális működéséhez megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványi anyagokra van szüksége. Táplálkozásunkkal nem minden esetben tudjuk biztosítani a megfelelő ellátást ezekből a létfontosságú anyagokból.

Read more...


FemiVit nők érészére Multivitamin, multiminerál étrend-kiegészítő tabletta
femivit
Tabletta nők részére.

Szervezetünknek egészséges és optimális működéséhez megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra van szüksége. Táplálkozásunkkal nem minden esetben tudjuk biztosítani a megfelelő ellátást ezekből a létfontosságú anyagokból. Ez főleg igaz a téli hónapokra, mikor ráadásul a fertőzések veszélye is fokozódik, immunrendszerünk pedig jelentősen legyengül a különféle stresszhatások következtében. . Szervezetünknek egészséges és optimális működéséhez megfelelő mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra van szüksége. Táplálkozásunkkal nem minden esetben tudjuk biztosítani a megfelelő ellátást ezekből a létfontosságú anyagokból. Ez főleg igaz a téli hónapokra, mikor ráadásul a fertőzések veszélye is fokozódik, immunrendszerünk pedig jelentősen legyengül a különféle stresszhatások következtében.

Read more...


ALMA-ROST tabletta almából kivont nagy tisztaságú rostkoncentrátum.

almarostA XX. Századi európai ember táplálkozása az élelmiszerek feldolgozottsági fokának növekedésével egyre inkább rosthiányossá vált, így egyre inkább ki van téve azon civilizációs betegségeknek melyekről a korábbiakban szóltunk. Annak érdekében, hogy egészségesek maradhassunk étrendünket ki kell egészíteni élelmi-rostokkal. Ennek érdekében fejlesztette ki a BiYo-Product Kft. a különböző élelmi rostokat optimális arányban tartalmazó, könnyen, pontosan adagolható, csak természetes anyagokat tartalmazó

Read more...

Statisztika

Members : 1
Content : 294
Content View Hits : 211095

BejelentkezésLátogatók

We have 5 guests online
Website Security Test