NFÜ

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.Pályázatról

MAG Zrt.

Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ez az oldal Európai Uniós támogatás igénybevételével készült.
Gyakran Ismételt kérdések
Biyo.hu Termékeink Termékek L-karnitin

L-Karnitin Étrend-kiegészítő kapszula

l-karnitinAz L-karnitin központi szerepet játszik az energiatermelésben és a zsírok lebontásában.

60 db kapszula/doboz Nettó tömeg: 36,0 g. Javasolt napi adag: 2 x 1 kapszula étkezések előtt

A karnitin egy vitaminszerű anyag, mely fontos szerepet játszik szervezetünk energiaellátásában. Az a szerepe, hogy a táplálkozással bevitt zsírokhoz kötődik és azokat a sejt "erőműveibe", a mitochondriumokba szállítja. A mitochondriumokban a zsírok "elégnek", azon közvetlenül energiává, ATP-vé (Adenozin-Trifoszfáttá) alakulnak.


Szervezetünk képes karnitint előállítani, de csak eléggé limitált módon. Csecsemőkorban nincs karnitin termelésünk, ahhoz az anyatejen keresztül jutunk. Kisgyermek korban elkezdődik a karnitin termelődése és meredeken emelkedve 17-18 éves kor körül éri el a maximumát. A termelődés szintje kb. 40 éves korig állandó marad, majd rohamosan kezd el csökkenni. 45 éves kor körül a termelődés gyakorlatilag megszűnik. Ez az oka annak, hogy 18-40 év között van a legtöbb energiánk és zsírpárnáink is csak mérsékeltek, míg 40 éves kor felett fáradékonyabbak leszünk és évente kell vennünk egy számmal nagyobb nadrágot.

 

De van megoldás erre a helyzetre. Az L-karnitin kapszula 100 % tiszta, fermentációs eredetű L-karnitint tartalmaz, kapszulánként 250 mg-ot.

Az alapanyag a svájci LONZA nevű cégtől származik és elismerten ez a világ legjobb minőségű karnitinje. Az olcsóbb karnitin készítmények vegyipari, szintetikus úton készülnek és az L-karnitin mellett mindig tartalmaznak D-karnitint is. A D-karnitin azon kívül, hogy nem szívódik fel és nem hasznosul, kifejezetten kártékony is szervezetünkre.

Az L-karnitin jó kiegészítője a fogyókúrás diétáknak is "zsírégető" hatása révén.

A javasolt napi adag energiaszintünk maximalizálása érdekében napi 2x1 kapszula (500 mg).

 

?

Statisztika

Members : 1
Content : 294
Content View Hits : 212278

BejelentkezésLátogatók

We have 7 guests online
Website Security Test